Читај ми!

Миомир Кецмановић заустављен у четвртфиналу турнира у Ченгдуу

Српски тенисер Миомир Кецмановић поражен је од Немца Александра Зверева са 2:1 (5:7, 7:5, 6:2) и није успео да се пласира у полуфинале АТП турнира у Ченгдуу. У борби за финале Зверев ће се састати са победником меча између Бугарина Григора Димитрова и Аустралијанца Кристофера О'Конела.

Тренутно десети тенисер света Александар Зверев надиграо је Миомира Кецмановића, који је 47. на АТП листи, после три сата игре, дошао до друге победе и повео са два према један у победама у међусобним дуелима.

Кецмановић је у четвртом гему првог сета направио брејк и повео са 3:1, а Зверев је узвратио рибрејком. Играло се потом гем за гем, а Србин је у 12. гему направио нови брејк и повео 1:0 у сетовима.

Зверев је у другом сету повео 3:1, али је Кецмановић у осмом гему стигао до брејка и изједначио на 4:4. Немачки тенисер је у 11. гему поново одузео сервис српском тенисеру. Зверев је потом на свој сервис стигао до 7:5 и 1:1 у сетовима.

Немачки тенисер је бриљирао у трећем сету, два пута је одузео гем на сервис противника и стигао је до 6:2 и заслужене победе.

Зверев ће у полуфиналу играти са победником меча између Бугарина Григора Димитрова и Аустралијанца Кристофера О'Конела.

АТП турнир у Ченгдуу игра се за наградни фонд од 1.152.805 долара.

петак, 17. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара