Читај ми!

И Миомир Кецмановић изборио друго коло у Ченгдуу

Српски тенисер Миомир Кецмановић савладао је Бењамина Лока из Зимбамбвеа са 2:0 (6:2, 6:3) и пласирао се у друго коло АТП турнира у кинеском Ченгдуу. Наредни противник нашег тенисера биће Француз Корентин Муте.

Миомир Кецмановић, који је тренутно 47. тенисер света, оправдао је улогу фаворита против Бењамина Лока, који је 346. на АТП листи, а за убедљиву победу му је требало сат и 29 минута игре.

Српски тенисер је први сет добио резултатом 6:2, пошто је направио два брејка. Он је у другом сету повео 3:0, а онда је Лок изједначио на 3:3. Кецмановић је затим освојио три узастопна гема и заслужено је стигао до победе.

Кецмановић ће у другом колу играти против Француза Корентина Мутеа, који је савладао домаћег тенисера Таоа Муа 6:2, 6:2. Муте је 122. на АТП листи, а у каријери је одиграо један меч против Кецмановића и то 2022. на турниру у Напуљу. Француз је тада предао меч због повреде Кецмановићу при вођству српског тенисера у првом сету 5:3.

Још један српски тенисер Душан Лајовић изборио је раније данас пласман у друго коло турнира у Ченгдуу, пошто је на старту такмичења победио Белгијанца Зизуа Бергса 6:4, 1:6, 6:3. Он ће у другом колу играти против Аустралијанца Џордана Томпсона, који је био бољи од сународника Макса Парсела 6:2, 7:6 (10:8).

АТП турнир у Ченгдуу игра се за наградни фонд од 1.152.805 долара.

петак, 17. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара