Читај ми!

Тријумфални српски дубл за дебакл Шпаније у Валенсији

Српски дубл Никола Ћаћић-Миомир Кецмановић савладао је ривале шпански пар Алехандро Давидович-Фокина - Марсел Гранољерс са 2:0 у сетовима (6:3, 7:6) и тиме су нанели и трећи пораз домаћинима групе Ц Дејвис купа у Валенсији.

Две победе у синглу Ласла Ђереа над Албертом Рамосом Виљоласом, па Новака Ђоковића над Алехандром Давидовичем-Фокином су обезбедиле пролазак Србије у четвртфинале Дејвис купа у Малаги. Дубл није имао резултатски значај, али су Шпанци играли за понос и част пред својом публиком.

Виђена је велика и изједначена борба. Српски дубл је успео да у финишу првог сета дође до брејка и довољне предности за један корак до победе.

Други сет био је маратонска борба без допуштања грешке ривалима. Стигло се до тај-брејка, где српски тенисери користе четврту меч-лопту и побеђују са 15:13.

Србија има максималан учинак од шест победа против два противника, као и Чешка, с којом ће се у суботу играти мечеви за пласман на прво или друго место. Шпанија је као домаћин без победе и чека је ревијалан сусрет са Јужном Корејом.

Завршни турнир игра се у Малаги од 21. до 26. новембра.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара