Читај ми!

Сензација на Ролан Гаросу, Бразилац Вилд након маратона избацио Медведева

Бразилац Тијаго Сејбот Вилд савладао Руса Данила Медведева са 3:2 (7:6, 6;7, 3:6, 6:3, 6:3) и пласирао се у друго коло Ролан Гароса.

За велико изненађење у првом колу Ролан Гароса побрину се Бразилац Вилд који је 172. на АТП листи, а до главног жреба је стигао кроз квалификације. После велике борбе и преокрета из даљег такмичења је избацио светског броја два Медведева. Одиграо је Вилд у сјајном ритму успео је да се врати у меч након преокрета медведева и вођства од 2:1. Наредна два сета добио је Вилд и стигао до велике победе и пласмана у друго коло. Меч је трајао четири сата и 15 минута игре.

У провом сету Вразилац је имао брејк предности. Медведев је успео да узврати па је сет решен у тај-брејку. Вилд прави мини-брејк више и добија овај период са 7:5.

Други сет донео је равноправну борбу, оба тенисера успевала су да сачувају своје сервисе па је сет отишао у тај-брејк. Овог пута Рус је био бољи, стигао је до три мини-брејка, ривал је вратио два и Медведев добија тај-брејк са 8:6.

Наредни сет Медведев је убедљиво решио у своју корист. Три пута је успео да одузме сервис ривалу, који је вратио само један брејк и Рус добија сет са 6:2.

Потом је Бразилац заиграо знатно агресивније. Први је стигао до брејка, да би Медведев успео да врати брејк. Међутим, Бразилац у шестом гему поново долази до брејка. Предност је сачувао и осваја четврти сет са 6:3.

Ревија брејкова у одлучујућем сету.  Већ на старту Бразилац је одузео сервис ривалу. Медведев је узвратио у четвртом гему и вратио брејк. Четврти, пети и шести гем доносе још брејкова. На крају Бразилац остаје са једним брејком вишка и вођством од 4:3. Уследила су два гема у којима су тенисери добили своје сервис гемове без изгубљеног поена.

Бразилац је сервирао за меч. Медведев је покушао све од 30:0 успео је да изједначи на 30:30. Ипак Бразилац осваја меч лопту. Користи је и ставља тачку на овај меч – 6:4 у одлучујућем сету.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво