Читај ми!

Новак Ђоковић и даље трећи тенисер света, Алкараз први, а Медведев други

Српски тенисер Новак Ђоковић налази се и даље на трећем месту АТП листе, која је објављена данас. На врху листе није било већих промена а међу стотину најбољих играча су још четворица наших тенисера.

Ђоковић је на трећем месту АТП листе сакупио 5.955 поена. Прво место држи Шпанац Карлос Алкараз (6.815) испред Руса Данила Медведева (6.330).

Норвежанин Каспер Руд је четврти, док је Грк Стефанос Циципас на петој позицији. Иза њих су Данац Холгер Руне и Рус Андреј Рубљов.

Американац Тејлор Фриц је напредовао за једно место и сада је осми тенисер света, док је Италијан Јаник Синер пао на девету позицију. Канађанин Феликс Оже-Алијасим је десети на АТП листи.

Од осталих српских тенисера, Миомир Кецмановић је назадовао за једно место и сада је 37. играч света са 1.065 бодова. Душан Лајовић је пао за две позиције, тренутно је 53. на АТП листи са 899 поена. Ласло Ђере је направио три корака уназад и сада је 60. тенисер света са 845 бодова, док је Филип Крајиновић 93. на АТП листи са 661. Хамад Међедовић је 168. играч света са 353 поена.

Наредна АТП листа биће објављена по завршетку Ролан Гароса, 12. јуна.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво