Читај ми!

Познат термин Ђоковићевог првог меча на Ролан Гаросу

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић играће у понедељак против Александра Ковачевића из САД у мечу првог кола Ролан Гароса, саопштили су организатори турнира у Паризу. Победник овог дуела у другом колу срешће се са Мартоном Фучовичем који је у првом колу елиминисао Француза Уга Гренијеа.

Овај дуел је планиран као други меч дана на терену" Филип Шатрије", а не би требало да почне пре 14 сати. Програм на овом терену од 11.45 часова отварају Чехиња Каролина Плишкова и Американка Слоан Стивенс.

Ковачевић је тренутно 114. тенисер света, а никада у каријери до сада није играо са Ђоковићем. Ђоковић је прошле године елиминисан у четвртфиналу Ролан Гароса од Рафаела Надала, који је касније освојио титулу.

Шпански тенисер је због повреде одустао од Отвореног првенства Француске.

Победник дуела Ђоковића и Ковачевића срешће се са мађарским тенисером Мартоном Фучовичем који је на старту такмичења победио Француза Уга Гренијеа са 2:1 (6:3, 5:7, 6:1, 6:3) после три сата надметања и пласирао се у друго коло Ролан Гароса.

Од српских тенисера,своје мечеве ће у понедељак играти Филип Крајиновић, Хамад Међедовић и Душан Лајовић. Крајиновић би требало око 15 сати на терену Број седам да игра против Американца Франсиса Тијафоа. Међедовић ће око 15 сати на терену број Четири састати са Американцем Маркосом Ђироном. Лајовић ће око 17 часова на терену број Пет играти против Кинеза Жижен Жанга.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво