Читај ми!

Медведев нови господар Рима, после велике борбе надиграо Рунеа и подигао пехар

Рус Данил Медведев савладао је Данца Холгера Рунеа са 2:0 по сетовима 7:5, 7:5 и освојио титулу у Риму.

Сјајан меч два ривала достојан финала мастерса. Публика је могла да ужива у дуелу пуном преокрета, трчања, немогућих потеза, грешака. Медведев је успео да остане сконцентрисанији добије први сет у коме му је био довољан један брејк. У другом Руне је претио, два пута имао по брејк предности, али је Медведев успео да преокрене резултат и на крају, као и у првом сету, брејком стави тачку на овај меч.

Велика борба од самог старта. Играчи су успевали да сачувају своје сервисе. У петом гему Руне је пропустио две брејк прилике. Све до дванаестог гема није било нових брејк шанси. Када се очекивало да сет буде решен у тај-брејку,  Медведев одузима сервис ривалу и осваја први сет са 7:5. Руне није имао прилику за поправини.

Велика борба у наставку и ревија брејкова. Већ на старту другог сета Руне одузима сервис Медведеву без изгубљеног поена. Медведев је узвратио брејком у четвртом гему. Ипак, Руне је наставио да напада и у седмом гему поновио је исто што и на старту сета, поново одузима сервис ривалу са нулом.

У десетом гему када је Руне сервирао за сет, Медведев користи грешке ривала враћа брејк за ново изједначење – 5:5. Након освојеног свог сервиса, Рус на сервис ривала осваја три везане меч лопте.

Искористио је другу и ставио тачку на овај меч – 7:5 и у другом сету.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво