Читај ми!

Руне против Синера у полуфиналу Монте Карла

Италијан Јаник Синер пласирао се у полуфинале мастерса у Монте Карлу након што је савладао сународника Лоренца Мусетија 2:0 (6:2, 6:2) у сетовима. У полуфиналу, ривал ће му бити Данац Холгер Руне који је победио Данила Медведева 2:0 у сетовима (6:3, 6:4).

Руне је након меча који је трајао сат и 20 минута остварио пласман у међу четири најбоља тенисера на турниру у Монте Карлу, а ту ће играти са победником меча Синер – Мусети.

Може се рећи да је један брејк био довољан данском тенисеру да освоји први сет на мечу. При резултату 2:1, Руне је после три брејк лопте успео да одузме сервис Данилу Медведеву. Први сет завршен је резултатом 6:3.

У другом сету било је доста узбуђења, али лепшег тениса, будући да је виђена већа жеља код оба тенисера за победом. 

Руне је направио два брејка и на крају тријумфално завршио сусрет, 6:4.

Синер је сународника који је избацио Новака Ђоковића рутински савладао у мечу који је трајао нешто више од сат и 15 минута.

Већ у првом гему првог сета, Синер је ривалу одузео сервис гем, да би то учинио и у наредном гему и рано повео са 4:0, у наставку је Мусети успео да сачува своја два сервис гема.

У другом сету, осми тенисер света поново је рано направио брејк. У трећем гему није дозволио ни један поен ривалу на свој сервис. При резултату 4:2, направио је нови и повео са пет два након чега је рутински меч привео крају у наредном гему.

Полуфинални меч Руне и Синер играју у суоту, 15. априла од 15.30.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво