Читај ми!

Медведев након преокрета савладао Зверева

Рус Данил Медведев савладао Немца Александра Зверева са 2:1 по сетовима 3:6, 7:5, 7:6 и пласирао се у четвртфинале мастерса у Монте Карлу.

Велика борба два ривала завршена је победом Медведева, да је било супротно не би било незаслужено. Сјајан меч, публика је уживала у мечу коме је било свега, од немогућих потеза, много трчања, преокрета, до узбуљиве завршнице у тај-брејку трећег сета.

Медведев је први стигао до брејка предности. Међутим, Зверев је брзо узврати одузео је два наредна сервиса ривалу, а потом привео сет крају.

Велика борба и ревија брејкова у другом сету. Тенисеру су у три наврата разменили по брејк. Када се очекивало да сет уђе у тај-брејк, Медведев поново одузима сервис Звереву и добија други сет.

Настављена је беспоштедна борба и у одлучујућем сету. Оба ривала вребала су своју шансу да запрете. Средином сета разменили су по брејк. Потом су успевали да сачувају своје сервисе, па је меч одлућен у тај-брејку.

Неизвесно је било и у овом периоду. Медведев је пет пута одузео сервис Звереву, а Немац је успео да узврати четири пута, па је Рус стигао до победе – 9:7 у тај-брејку.

Медведев ће у борби за полуфинале играти против Рунеа.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво