Ђоковић се вратио на прво место АТП листе, Кецмановић 40. тенисер света

Српски тенисер Новак Ђоковић вратио се на прво место нове АТП листе која је објављена данас. На листи је напредоваo и Рус Данил Медведев који је сада четврти после тријумфа на мастерсу у Мајамију.

Ђоковић је преузео прво место на листи најбољих тенисера света од Шпанца Карлоса Алкараза, који није успео да одбрани титулу на мастерсу у Мајамију. Српски тенисер није играо у Мајамију.

Ђоковић на челу АТП листе има 7.160 бодова, док је Алкараз други са 6.780. Трећи је и даље Грк Стефанос Циципас са 5.770 бодова, док је четврту позицију преузео Рус Данил Медведев, који је тријумфовао на мастерсу у Мајамију.

Норвежанин Каспер Руд је пети, а потом следе Рус Андреј Рубљов, Канађанин Феликс Оже-Алијасим, Данац Холгер Руне, Италијан Јаник Синер и Американац Тејлор Фриц.

Српски тенисер Миомир Кецмановић пао је за пет позиција и сада је 40. на АТП листи са 985 бодова, док је Ласло Ђере задржао 58. место са 860 поена. Душан Лајовић је напредовао за осам позиција и тренутно је 68. тенисер света са 763 бодова, док је Филип Крајиновић назадовао за једно место и тренутно је 78. на АТП листи са 715 поена.

Наредна АТП листа биће објављена за недељу дана.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво