Троицки разочаран због елиминације, али се радује принови

Српски тенисер Виктор Троицки рекао је да је разочаран због елиминације са Отвореног првенства Француске.

"Разочаран сам, криво ми је, али идемо даље, такав је спорт. Већ сад размишљам о турнирима на трави", рекао је Троицки новинарима после меча.

Троицки је у другом колу Ролан Гароса поражен од Николоза Басилашвилија са 3:0 у сетовима, сва три изгубљена у тај брејку.

"Био је бољи и агресивнији. Могао сам мало више, да будем мало агресивнији, али ми није дао шансу. Борио сам се, нисам се предавао. Хтео сам победу", казао је Троицки.

Он је казао да му је жао што због пораза од Басилашвилија неће моћи да игра против Рафаела Надала.

Виктор Троицки би ускоро требало да постане отац, пошто његова жена треба да се породи око 10. јуна.

"То је баш пред сам почетак турнира у Штутгарту. Отићи ћу тамо да тренирам на трави, па ћу се вратити када ме супруга позове. Видећемо, онда ћу се вратити у Штутгарт на меч. Нећу моћи много да будем на почетку са њима, али ћу се трудити да дођем кад год добијем шансу", рекао је Троицки.

Он је рекао да једва чека да добије дете и да је то нешто најлепше што може да му се деси.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи