Ђоковић: Игра ми се побољшава из дана у дан

Новак Ђоковић рекао је после победе над Португалцем Созом да је задовољан игром на Отвореном првенству Француске и да га охрабрује то што игра све боље.

"Све иде у добром правцу. Наступ је био задовољавајући, игра ми се побољшава из дана у дан. Сигуран сам да ће се све довести у ред", рекао је Ђоковић новинарима у Паризу.

Ђоковић се пласирао у треће коло Ролан Гароса, пошто је у три сета победио Жоаа Созу из Португалије. Наредни противник биће му Аргентинац Дијего Шварцман.

"Шварцман је један од најексплозивнијих и најбржих играча. Игра изузетно добро на шљаци, побеђивао је неколико добрих играча. Исто тако има недостатке у игри и слабости које ћу покушати да нападнем", рекао је Ђоковић.

Други тенисер света је говорио о односу са новим тренером Андреом Агасијем. Он је рекао да ужива у сваком тренутку проведеном са њим.

"Немам никаква очекивања, нити му намећем како бих волео да се он понаша за време мог меча. Он је самосталан човек, тачно зна како треба да се понаша. Енергија за ова два меча је била сјајна", навео је Ђоковић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи