Мари: Можда нећу дуго бити први

Британски тенисер Енди Мари рекао је да ће сада уживати у томе што је први тенисер света, пошто можда тај успех неће дуго потрајати.

Мари ће од сутра бити први на АТП листи, после освајања мастерса у Паризу и елиминације Новака Ђоковића у четвртфиналу тог турнира.

Мари ће као први тенисер света дочекати завршни АТП турнир, који почиње 13. новембра, а Ђоковић ће се вратити на прво место ако освоји турнир у Лондону.

"Можда ћу на првом месту на АТП листи бити само једну недељу, зато ћу сада уживати. Могао бих да изгубим прво место на завршном турниру и да никада више не будем први", рекао је Мари.

"Не знам да ли ми се још све слегло. Осећам се другачије него када сам освојио гренд слем или олимпијска злата", додао је Британац, троструки гренд слем шампион, двоструки олимпијски победик и освајач Дејвис купа.

Он је додао да су му многи тенисери честитали на освајању првог места.

"Ово је било невероватно путовање до самог врха листе" рекао је Мари, чији је брат Џејми у самом врху у конкуренцији дублова.

"Током година није било много тенисера из Шкотске, а за многе ствари које смо постигли заслужни су наши родитељи. Наша мајка је тениски тренер. Помогла нам је да заиста научимо тенис и да од малена уживамо у тенису", рекао је Мари.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи