Ана елиминисана на почетку Ју-Ес опена, крај и за Крунићеву

Српска тенисерка Ана Ивановић елиминисана је у првом колу Ју-Ес опена, пошто је са 2:0 у сетовима (7:6, 6:1) изгубила од Чехиње Денисе Алертове. Александра Крунић поражена од Никол Гибс (6:1, 6:0).

Ана Ивановић наставља са лошим резултатима ове сезоне, пошто је поражена већ у првом колу Ју-Ес опена, од Чехиње Денисе Алертове 2:0.

У њиховом првом међусобном дуелу Алертова је до победе дошла после сат и 20 минута игре и у другом колу Ју-Ес опена ће се састати са бољом из дуела између Италијанке Карин Кнап и Швеђанке Јохане Ларсон.

У првом сету виђена је велика борба, а Чехиња у тај-брејку решава први део игреу своју корист (7:4).

У другом делу игре на терену је постојала само једна играчица. Алертова је фантастичном игром брзо стигла до 6:1 у другом сету и до пласмана у друго коло њујоршког гренд слема.

Ју-Ес опен игра се за наградни фонд од 21.862.744 долара.

Крај и за Александру Крунић

Српска тенисерка Александра Крунић није успела да се пласира у друго коло Отвореног првенства САД, пошто је изгубила од Американке Никол Гибс у два сета - 6:1, 6:0.

Меч између Крунићеве и Гибсове, 153. и 69. тенисерке света, трајао је само 60 минута.

Америчка тенисерка је меч почела брејком, Крунић је већ у другом гему узвратила истом мером и изједначила на 1:1, али је то било све што је успела да уради.

Гибс до краја меча није препустила српској тенисерки нити један гем и лако се пласирала у друго коло где ће јој противница бити или Немица Лаура Зигмонд или Румунка Патриција Марија Тиг.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи