Читај ми!

Новак против Мајера наставља поход у Дохи

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић састаће се у у четвртфиналу турнира у Дохи са Аргентинцем Леонадром Мајером, који је у другом колу турнира савладао Пабла Андухара из Шпаније. Меч у Дохи неће почети пре 17.00 часова.

Ђоковић се без проблема пласирао се у четвртфинале турнира савладавши у другом колу Шпанца Фернанда Вердаска у два сета са 6:2, 6:2.

По завршетку меча против Вердаска, који је трајао 67 минута, Ђоковић је свим верницима честитао Бадњи дан.

Ђоковићев противник у четвртфиналу биће Аргентинац Леонардо Мајер, који је у осмини финала победио Пабла Андухара са 2:0.

"Мајер је изузетно интелигентан играч. Он добро чита игру и сервира изузетно добро, иако има висок избачај код сервиса. Ипак, не право много дуплих грешака, а други сервис му је посебно добар", рекао је Ђоковић.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи