Читај ми!

Ђоковић предводи Србију против Хрватске

Први тенисер света Новак Ђоковић браниће боје Србије у Дејвис купу против Хрватске у марту, објављено је на његовом званичном сајту.

Ђоковић ће предводити селекцију Србије у првом колу Светске групе Дејвис купа од 6. до 8. марта.

Први рекет Србије ће сезону почети учешћем на егзибиционом такмичењу у Абу Дабију од 1. до 3. јануара, на којем ће играти и Рафаел Надал, Стан Вавринка и Енди Мари.

Ђоковић је побеђивао на сва три претходна турнира у Абу Дабију, а последњи пут је у финалу ове године био бољи од Давида Ферера – 7:5, 6:2.

Ђоковић ће после Абу Дабија први пут у каријери учествовати на АТП турниру у Дохи, од 4. до 10. јануара, на којем титулу брани Надал.

Први рекет света ће потом учествовати на првом гренд слем турниру у години – Аустралијан опену – од 19. јануара до 1. фебруара, на којем је до сада освојио четири титуле.

Ђоковић ће после Аустралијан опена наступити на турниру у Дубаију – од 23. до 28. фебруара, а после Дејвис купа следе прва два мастерса у сезони – Индијан Велс и Мајами.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 26. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи