Читај ми!

Ђоковић: Заиста невероватна представа

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић био је веома задовољан после бриљантне победе над Станисласом Вавринком истакавши да га није поколебао лош старт меча и губитак прва два гема. Ђоковић је спектакуларном игром савладао Швајцарца са 6:3, 6:0 и дошао надомак пласмана у полуфинале завршног турнира сезоне али и осигуравања првог места на крају године, за шта му је потебна још једна победа.

Меч је пошео неочекиваним брејком за Вавринку, али то није омело најбољег тенисера да одмах начини преокрет а потом успостави и апсолутну доминацију у игри.

"Било је очигледно да нисам почео тако сјајно након што сам изгубио два почетна гема. Вавринка је тада одиграо веома добро, али ја нисам био фрустриран и задржао сам смиреност. После тога, била је заиста невероватна представа", изјавио је српски тенисер после меча.

Ђоковић, који брани титулу у Лондону, није изгубио у О2 Арени од 2011. године, а сада је без пораза у дворани на 29 мечева.

"Вавринка је имао много неизнуђених грешака, није био ни близу својих могућности, а ја сам успео да урадим добро оно што сам намеравао. Мислим да сам се веома добро кретао и покривао терен, мењао сам темпо и онемогућио га да парира на прави начин. То је био мој план, одиграо сам добро на целом терену", казао је Ђоковић.

У последњем колу А групе фантастични српски тенисер у петак игра против Чеха Томаша Бердиха, а за пласман у полуфинале Лондона довољно је да освоји један сет.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 26. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи