Биће тешко узети круну Ђоковићу

Рафаел Надал не сматра, и поред чини се идеалне позиције, да ће се лако вратити на светски тениски трон. Ђоковић је невероватан играч и биће веома тешко освојити место број један, рекао је Надал уочи почетка турнира у Пекингу.

Рафаел Надал оценио је уочи старта АТП турнира у Пекингу да ће бити веома тешко преузети од Новака Ђоковића место број један у свету.

Надал би могао поново да заузме прву позицију на АТП листи уколико буде успешан на предстојећем турниру.

Ђоковић је до сада три пута освајао Отворено првенство Кине - 2009, 2010. и 2012. године.

"Ђоковић је невероватан играч и биће веома тешко освојити место број један", рекао је Надал.

Он је додао да верује да ће имати шансе у Пекингу, уолико буде на оном нивоу на којем је играо последњих неколико месеци.

Ђоковић ће у првом мечу у Пекингу играти са 46. тенисерм света чехом Лукасом Росолом, док ће Надал на старту преко пута мреже имати квалификанта.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи