Читај ми!

Јанко отворио "Тениску академију"

"Тениска академија Типсаревић" отворена је у склопу Спортско-рекреативног центра 11. април, а оснивач и 14. тенисер света Јанко Типсаревић изјавио да му се тако остварио дечачки сан.

Тенисер Јанко Типсаревић отворио је у склопу Спортско-рекреативног центра 11. април у Новом Београду "Тениску академију Типсаревић". У данашњем саопштењу се наводи да су, у оквиру Академије која ради од почетка маја, три отворена тениска терена с пратећим објектима и кафић.

Дневни програм садржи појединачни и групни рад с такмичарима, школу тениса за децу свих узраста и тениско забавиште.

"Цело детињство провео сам на овим теренима и они за мене имају велику сентименталну вредност. Као мали мислио сам да би било лепо да имам свој клуб у којем могу да тренирам колико желим. Ето, двадесетак година касније, та дечачка жеља ми се испунила. Надам се да ћемо кроз такмичарски програм који развијамо, успети да одгајимо и неког новог будућег шампиона у обе конкуренције", рекао је Јанко Типсаревић.

"Бићу максимално укључен у израду концепта програма и методологије рада са такмичарима, пре свега својим знањем, стручношћу и искуством", додао је 14. тенисер света.

С такмичарском категоријом, децом млађег и старијег узраста од осам до 18 година, радиће четири тренера, под надзором директора и координатора програма Академије, Вељка Типсаревића који је годинама тениски тренер.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи