Читај ми!

Јанко се "оштри" за Нолета

Типсаревић лако до другог кола турнира у Дубаију. Јанко је на старту победио Руса Игора Куњицина са 6:2, 6:2. У другом колу против Италијана Флавиа Чиполе. Уколико савлада и Чиполу, Јанка највероватније очекује дуел са Новаком.

Српски тенисер Јанко Типсаревић пласирао се у осмину финала турнира у Дубаију, пошто је победио Руса Игора Куњицина са 2:0 (6:2, 6:2). Меч је трајао један сат и седам минута.  

Типсаревић, који је тренутно девети тенисер света постављен је за седмог носиоца на турниру, готово лако је стигао до победе. Контролисао је први сет, искористивши две од три брејк лопте. Он је тада имао 100 одсто освојених поена на први сервис. Српски тенисер је био доминантан и у другом сету, у коме је имао чак седам прилика за брејк, од којих је две искористио.

Јанко ће у осмини финала играти против Италијана Флавија Чиполе који је победио хрватског тенисера Ивана Љубичића са 2:0 у сетовима. Српски и италијански тенисер до сада су играли само једном, прошле године у Куала Лумпуру, када је славио Типсаревић.

Уколико савлада и Чиполу, Типсаревића највероватније очекује четвртфинални дуел са најбољим тенисером света Новаком Ђоковићем.

Турнир у Дубаију игра се за укупни наградни фонд од 1,7 милиона долара, а победник ће освојити чек на 409.000 долара и нових 500 АТП бодова.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи