Читај ми!

Јанко у полуфиналу

Одличном игром до полуфинала. Јанко Типсаревић успео да се пласира у полуфинале турнира у Марсеју савладавши у четвртфиналу Хрвата Ивана Љубичића са 2:0. Наредник противник нашег тенисера је Француз Микаел Лодра.

Јанко играо онолико колико му је било довољно да савлада Хрвата. Играо је своју игру и није дозволио противнику да запрети ни у једном тренутку. У оба сета забележио је по један брејк што му је било довољно за тријумф над Љубичићем, који за цео меч није створио ниједну брејк шансу. Јанку било довољно 89 минута да реши меч у своју корист.

Јанко је ушао у меч изузетно концентриса. Добро га је служио први сервис, што му је улило додатно самопоуздање и стабилност у игри. Наш тенисер је доминирао, стварао шансе и од три брејк лопте искористио је једну у првом сету што му је било довољно за 6:4. Противник није имао шансе, није успео да створи ниједну брејк прилику у првом сету.

Други сет донео је још бољу игру нашег тенисера. Није дозволио противнику да се врати у меч. Од самог старта је притискао сервис Љубичића. Прри вођству од 3:2 Типсаревић користи брејк прилику и стиже до брејка предности у другом сету. Типсаревић потом рутински приводи меч крају за коначних 6:4 у другом сету.

У полуфиналу Јанко Типсаревић ће играти са домаћим такмичарем Микаелом Лодром који је у четвртфиналу савладао земљака Алвана Оливетија са 7:6, 7:5.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи