Јелена без финала

Јеца није успела да се домогне финала у Дохи. У полуфиналу је поражена од Пољакиње Агњешке Радвањске са 2:1. Два лица наше тенисерке, од немоћи до перфектне игре, па назад до очаја.

Крај за Јанковићеву у полуфиналу. Нестабилност у игри, пад концентрације и гомила неизнуђених грашака. На крају противница искористила све грешке наше тенисерке и заслужено славила.

Радвањска је доминирала у првом сету. Јанковићева није имала решења за игру противнице. Ништа јој није полазило за руком, тако да је Пољакиња лагано добила сет препустивши Јелени само два гема.

Други сет донео је неку другу Јелену на терену. Сада је она била та која диктира темпо, осваја поене. Противница је тотално пала у игри. Јелена користи своје шансе и узвраћа истом мером за први сет. Наша тенисерка добија други сет идентичним резултатом, 6:2.

Када се очекивало да ће Јелена довршти посао и лагано добити трећи сет, дошло је до необјашњивог пада у игри наше тенисерке. Пољакиња то користи, редом осваја гемове и на крају није дозволила Јанковићевој да освоји ни почасни гем у трећем сету, 6:0.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи