Читај ми!

Типсаревић отвара меч са Швеђанима

Сусрет првог кола Дејвис купа између Србије и Шведске у петак од 14 сати у нишком Чаиру отварају Јанко Типсаревић и Филип Прпић, одређено је жребом у Градској кући. Мечеве током сва три дана можете пратити у директном преносу на програмима РТС-а.

У другом мечу дуела Србије и Шведске у наставку дана, у играју Виктор Троицки и Михаел Ридерштед, док је у суботу на програму дубл Зимоњић/Типсаревић–Брунструм/Линштед.

У недељу се играју преостала два сингл меча: Типсаревић–Ридерштед, Троицки–Прпић. Мечеви се сва три дана играју од 14 сати.

Селектор Дејвис куп репрезентације Србије Богдан Обрадовић изјавио је да ће национални тим озбиљно приступити дуелу са Шведском и дати свој максимум.

"Јасно је да смо ми на папиру фаворити, али то ћемо морати да докажемо на терену", рекао је Обрадовић.

Сусрет првог кола Дејвис купа између Србије и Шведске отвориће Јанко Типсаревић и Филип Прпић.

"Много ми је лакше кад играм први меч, јер не морам да чекам завршетак претходног. Ипак, нема опуштања, морам да у меч уђем опрезно", рекао је Типсаревић на конференцији за новинаре.

Виктор Троицки, који у другом синглу игра против Михаела Ридерштеда, рекао је да зна шта га очекује, јер се са протвником састајао прошле године.

У суботу је на програму дубл Зимоњић/Типсаревић–Брунструм/Линштед.

"Очекујем да ће Ридерштед 'вући' за шведску репрезентацију, док Јохан Брунструм први пут игра за национални тим. Мислим да ће се дубл играти при резултату 2:0 за Србију", рекао је Зимоњић.

Своју шансу у недељу чекаће и Душан Лајовић, који у репрезентацији заменио Илију Бозољца.

Иако је Србија фаворит, представници шведске репрезентације сматрају да имају шансу и да ће покушати да је искористе.

"Драго ми је што ћу играти први меч, у доброј сам форми и даћу више од свог максимума", рекао је Филип Прпић, син познатог хрватског тенисера Горана Прпића.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи