Читај ми!

Шарапова у репрезентацији

Марија Шарапова поново ће играти за Фед куп репрезентцију Русије, у првом колу такмичења против Шпаније. Последњи меч за Русију Марија одиграла у фебруару ове године.

Руска тенисерка Марија Шарапова најавила је данас да ће играти за своју репрезентацију у првом колу Фед купа у фебруару против селекције Шпаније.

"Драго ми је што ћемо играти у Москви. Имаћу значи, четири недеље лета у Аустралији, а потом недељу дана московске зиме", рекла је Шарапова на свом сајту.

Русија ће угостити Шпанију у Олимпијској арени 4. и 5. фебруара.

Шарапова није играла у Фед купу откако је фебруара ове године у четвртфиналу против Француске изгубила од Виржини Разано.

Русија је тада победила Француску са 3:2, а потом је у полуфиналу савладала Италију са 5:0, да би у финалу прошлог месеца изгубила од Чешке са 3:2.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи