Честитке кошаркашима

Кошаркашима Србије, као и стручном штабу "орлова" стигле честитке од премијера Александра Вучића, председнице Скупштине Маје Гојковића и од принца Александра Карађорђевића.

Премијер Србије Александар Вучић честитао је играчима и стручном тиму кошаркашке репрезентације Србије освајање сребрне медаље на Светском првенству у Шпанији, истичући да је то изузетан успех српске кошарке.

"Честитам вам освајање сребрне медаље на Светском првенству у кошарци. Ово је изузетан успех српске кошарке на који смо дуго чекали. Поносни смо на вас, вашу игру и тимски дух који сте показали на овом првенству", навео је Вучић у честитки, саопштила је Влада Републике Србије.

Вучић је нагласио да искрено верује да је ово "тек први у низу изузетних резултата и успеха које ћете ви, као изванредна генерација младих играча, постићи у својој репрезентативној каријери".

Председница Народне скупштине Маја Гојковић честитала је кошаркашкој репрезентацији Србије на освајању сребрне медаље.

"Ваше сребро сија као злато. Без обзира на пораз у финалу показали сте изузетан таленат и квалитет. Оставили сте иза себе многе добре селекције и донели свима нама велику радост", истакла је Гојковић, саопштено је из кабинета председника Народне скупштине.

"Уживали смо у вашим потезима и кошевима, којима сте показали да је Србија земља кошарке и вратили нас на заслужено место - у светски врх. Тиме сте послали најлепшу слику Србије у свет, а све нас учинили поносним", поручила је Гојковић

Честиткама се придружио и принц Александар Карађорђевић.

"Овакви догађаји остају дуго у сећању и постају део историје и то онај који би мо волели да нам се што чешће понавља. Наша кошарка дефинитивно има сјајну будућност", навео је принц Александар Карађорђевић у писму.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 30. јун 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару