Читај ми!

Ђорђевић: Ови момци су сјајни!

Непосредно после меча, селектор Србије Саша Ђорђевић рекао је за РТС да су његови играчи створили сјајну атмосферу и заслужено ушли у финале Светског првенства. Тео је МВП, рекао је Ђорђевић.

Селектор кошаркаша Србије Александар Ђорђевић рекао је да је његова екипа заслужено у финалу Светског првенства у Шпанији.

"Заслужили смо финале. Мислим да смо одиграли одлично првенство. Без обзира на тешку групу, дошли смо у Мадрид и одиграли смо две сјајне утакмице против Грчке и Бразила и мислим да смо тек тада схватили колику снагу имамо као тим, као екипа. Ови момци су направили сјајну тимску атмосферу, ово је победа тима", рекао је Ђорђевић за РТС.

Кошаркашка репрезентација Србије пласирала се у финале Светског првенства, пошто је у петак увече у Мадриду у драматичном полуфиналу у Мадриду победила Француску са 90:85.

"Добро смо отворили, добро смо одиграли прво полувреме, били спремни за неке њихове тактичке ствари. Онда су почели да играју агресивно, играли су удвајања, нисмо се ослобађали лопте на време и ту смо смо имали проблем, нападачки... Ови момци су феноменални, наши играчи су феноменални, хвала им...", истакао је Ђорђевић.

"Теодосић је невероватан играч. За сада, он је најбољи играч првенства и без дилеме лидер ове екипе", рекао је касније новинарима Ђорђевић. "А сада, можемо да уживамо до следећег тренинга, јер морамо да се спремимо за финале."

Богдановић је рекао да је Србија вечерас сјајно играла у нападу и постигла 90 поена, највише у досадашњем току турнира.

"Али смо у четвртој деоници мало изгубили фокус и примили чак 39 поена", рекао је Богдановић.

Србија ће у финалу играти против селекције САД, која је у четвртак победила Литванију.

Број коментара 32

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару