Читај ми!

Ђорђевић: Пресудила одбрана

Александар Ђорђевић изјавио да је у победи против Ирана пресудила одбрана тима. Утакмица против Бразила велики изазов за "орлове". Крстић има проблема са повредом, биће времена да одигра своју праву улогу, рекао селектор Србије.

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић рекао је да је игра у одбрани одлучила меч са Ираном на Светском првенству у Шпанији.

"Морамо да одамо признање и екипи Ирана која је одиграла прво полувреме на високом нивоу, поготову преко свог најбољег играча (Хамеда) Хададија, кога ми нисмо нашли начин да зауставимо", рекао је Ђорђевић новинарима у Гранади.

"Један наш квалитет је тај да никад нисмо стајали са одбраном и из те одбране је дошла изванредна трећа четвртина, где смо добили утакмицу уз један сјајан притисак на њиховог плејмејкера од Стефана Марковића, чија нас је енергија понела и водила до победе", додао је он.

Кошаркашка репрезентација Србије победила је данас Иран са 83:70 у трећем колу такмичења Групе А на Светском првенству у Шпанији.

"Идемо даље, мирне главе, без обзира на пораз од Француске, да се што боље одморимо и да припремимо утакмицу против Бразила, која ће бити изузетно тешка, јер су они, по мом мишљењу, један од кандидата за освајање чак и најсјајније медаље", рекао је Ђорђевић.

Селектор Србије је истакао да су велики противници увек били и велики изазов.

"Мислим да имају сјајну екипу, али то су изазови који су за нас увек били привлачни. Тако је и са Бразилом. Мислим да можемо да одиграмо добру утакмицу и да тражимо нову победу. Сваку утакмицу против престижних ривала сви ми желимо да победимо тако да се надам да ће бити мање тензије и да можемо да пружимо још бољу партију", рекао је Ђорђевић.

Он је навео да су сви играчи здрави и да проблема једино има капитен Ненад Крстић.

"Сви су здрави, сем Крстића. Водимо рачуна о његовом здрављу, али има још утакмица на овом Светском првенству где ће он имати своју праву улогу", додао је Ђорђевић.

Уторак је дан паузе у овој групи, а "орлови" у среду играју против Бразила.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару