Читај ми!

Нина разочарана, пад концентрације

Српска сноубордерка Нина Мицић рекла је да је разочарана својим резултатом у паралел велеслалому и да ће покушати да буде боља у паралел слалому. Мицићева је такмичење у квалификацијама у паралел велеслалому завршила на 27. месту. Прву вожњу завршила је за један минут и 93 стота дела секунде, а другу је због пада завршила за један минут, четири секунде и једну стотинку.

"Прву вожњу сам возила много опрезно јер је пуно девојака које су стартовале пре мене пало због залеђене стазе. Пред другу вожњу је отоплило и стаза је била одлична. Сјајно сам возила, али ме је грешка у самом циљу коштала бољег пласмана", рекла је Мицићева.

"Изгубила сам концентрацију у делићу секунде, јер сам себе већ видела у циљу и због тога сам пала и изгубила неколико секунди. Много ми је криво јер сам одлично возила, али идемо даље, покушаћу да се концентришем на наредно такмичење у паралел слалому", додала је она.

Такмичење у паралел слалому одржаће се у суботу. Скијаш Марко Вукићевић није данас успео да заврши трку у супервелеслалому, пошто је промашио капију. Он је најавио "оштру вожњу" у суботу у слалому.

"Добро сам возио у првом делу стазе и чак ми је и пролазно време било добро, али заокрет на скоку нисам извео на време и због велике брзине сам завршио испод следеће капије. Вожња је била довољно агресивна и онаква какву смо планирали. Идем са истом стратегијом, да се такмичим и да возим оштро јер само то је пут до доброг пласмана", рекао је Вукићевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара