Вучић: Надам се да ћу Макрону честитати уживо

Председник Александар Вучић каже да је честитао већ белгијском краљу и премијеру на успеху њихове фудбалске репрезентације на Светском првенству, да је честитао и Колинди Грабар Китаровић на великом успеху Хрватске, те да се нада да ће француском председнику Макрону честитати уживо током боравка у Паризу.

"А за кога ћу ја да навијам, никад нисам крио, и није то много важно", одговорио је на питање за кога ће навијати у финалу Светског првенства.

Али, како је навео, никад неће дозволити да се некоме забрани да за некога навија, као што су то, приметио је, некима забранили да против Хрватске навијају за Русију.

Вучић је одговарајући на питања новинара након отварања спортске хале у Мионици, подсетио да смо у 2017. постигли највеће спортске успехе, да је то резултат пре свега огромног рада и напора спортиста, али и да им је држава пружила најбоље услове које је могла.

"Желим Новаку успех, он је сам свој мајстор, сам је све урадио уз помоћ своје породице, држава ту није ништа учинила", приметио је, те додао да држвана жели да помогне ватерполу, да се ојача клупско такмичење...

Граде се, додао је, нове стрељане, национални тренинг центра за све борилачке спортове, "много тога исправљамо из прошлости..."

"А ови што нам држе придике, нећу ја да заврћем рукаве као што су неки чинили и да навијам да сви то виде па да причају - види како председник навија...зато што то сликање не разумем, ни овде ни у окружењу", рекао је Вучић.

Јер, како каже, није наше да се китимо њиховим успесима, већ да им обезбедимо услове.

"А онда можемо да седимо код куће и да их бодримо колико можемо", рекао је Вучић и додао да ће од фудбалера тражити више, да ће тражити још боље услове, јер и наши клубови морају да буду бољи.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару