Модрић: Меси не може сам; Врсаљко: Аргентинци само плачу

Капитен фудбалске селекције Хрватске Лука Модрић рекао да је екипа пружила савршену партију у победи над Аргентином (3:0) и да Лионел Меси не може сам да игра против њих. Његов саиграч Дејан Ловрен еуфорично говори да садашња генерација може да надмаши ону из 1998. године када је освојена светска бронза у Француској.

Хрвати су остварили један од највећих тријумфа у историји погоцима Анта Ребића, Модрића и Ивана Ракитића и већ после два кола прошли у осмину финала из квалитетне Д групе, поред још Нигерије и Исланда.

"Одиграли смо перфектно и зато смо убедљиво победили Аргентину за пласман у други круг. Били смо уверени да можемо да упишемо три бода, то смо показали на терену. Морали смо да будемо на овом нивоу како бисмо славили над Аргентином", рекао је Модрић после утакмице у Нижњем Новгороду.

Везиста Реал Мадрида није хтео да откива мане Аргентинаца, али је био јасан.

"Меси не може све сам", рекао је Модрић, иако је Меси био "невидљив" на терену.

Његов саиграч Дејан Ловрен еуфорично говори да садашња генерација може да надмаши ону из 1998. године када је освојена светска бронза у Француској.

"Можемо да будемо бољи него репрезентација из 1998, али видећемо. Мислим да имамо боље играче сада", верује Ловрен.

Десни бек Шиме Врсаљко имао је замерке на рачун игре Аргентине и речи селектора Хорхеа Сампаолија да су "гаучоси" били бољи у пољу.

"Не знам коју је гледао утакмицу Сампаоли, ја сам видео да су Аргентинци само падали и плакали као девојчице. Били смо агресивнији, бољи, створили више шанси, могли смо још голова да дамо", закључио је Врсаљко.

Хрватска у последњем колу игра са Исландом, селектор Златко Далић најавио је резервни састав, што би "рибари" могли да искористе за пласман у осмину финала, односно елиминацију Аргентине.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 07. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару