Одбројавање до Костарике

Фудбалска репрезентација Србије наступ на Светском првенству у Русији отвара утакмицом против Костарике у Самари од 14.00 часова. Директан пренос меча је на Првом програму РТС-а, РТС Планети, а све детаље пре, током и после меча погледајте на нашем порталу.

13.00 - Играчи Србије стигли на стадион у Самари.

12.55 - Познати су састави два тима. Костић је на клупи:

12.20 - Јављање репортера РТС-а из Самаре...

11.28 -  Све смо ближи почетку уакмице...

11.05 - Све је спремно и за гледање меча на Тргу Николе Пашића у Београду...

10.29 - Подршка "орловима" стиже са свих страна...  

10.00 - И лекарски тим репрезентације Србије је спреман...

09.36 - Последње припреме пред премијеру на Мундијалу су у току, ескпедиција Србије се из хотела упутила ка стадиону. Наравно, било је ту и сликања са навијачима...

Обе репрезентације желе да отворе Мундијал победом, која би знатно олакшала пут до нокаут фазе такмичења.

"Орлови" су у Русију допутовали са новим селектором и неким новим, младим снагама, који у комбинацији са искусним играчима могу представљати прави однос снага у надању да остваре највећи успех, још од 1930. и 1962. године.

"Задовољни смо атмосфером и радом који смо имали. Није лако, рекао сам 100 пута, играчи су изашли из напорних сезона... Мислим да смо направили добар увод у оно што нас чека. Могу да будем задовољан односом ван терена и на тренингу, као и виђеним на мечевима са чилеом и Боливијом", рекао је Крстајић на конференцији за медије у Самари дан пред меч.

Костарика са друге стране важи за веома незгодног противника, што су и доказали на прошлом првенству, који им је највећи успех у историји, у којем су у групној фази били бољи од Енглеске, Италије и Уругваја, да би у нокаут фази избацили Грке и испали од Холандије на пенале.

Ипак "тикоси" сада неће имати готово домаћу атмосферу као у Бразилу, али свакако поседују играче способне да направе још једно изнанеђење на Светском првенству.

Утакмица између Србије и Костарике игра се на "Космос арени" од 14.00 часова у Самари, можете је пратити у директном преносу на Првом програму РТС-а, РТС Планети, а све голове, детаље и информације пре, током и после меча пратите на нашем порталу.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 30. јун 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару