Читај ми!

Звезда представила појачања

Рукометаши Црвене звезде припреме за следећу сезону почињу са појачањима, са којима би требало успешно да се такмиче у Регионалној лиги и домаћем првенству.

Генерални директор клуба Ненад Перуничић истакао је да су 90 одсто играча које су планирали довели.

"Потрудићемо се да доведемо још једног или два рукометаша. Волео бих када би то био 'универзалац', да може да игра средњег и левог бека", рекао је Перуничић на конференцији за новинаре.

Клуб је представио седам појачања и то су Јуре Јерај (Копар, Словенија), Милан Вукас (Пандури, Румунија), Милан Иванчев (Селфос, Исланд), Божидар Надовеза (Вардар, Скопље), Петер Пуцељ (Босна, БиХ), Филип Шћепановић (Бриксен, Италија), Никола Шљиванчанин (ПКБ).

"Ово су играчи на које рачунамо у наредној сезони, као и на омладинске репрезентативце, који су се недавно вратили са Светског првенства у Солуну", рекао је Перуничић.

Према његовим речима, наредне сезоне Звезду очекује око 60 утакмица и "биће екстремно напорно".

"Морали смо да појачамо екипу како бисмо могли да ротирамо. Колико је рукометаша отишло, толико је и дошло", рекао је Перуничић и додао: "Нећемо по сваку цену ићи негде на припреме, вероватно ћемо остати у Београду".

Он је објаснио да ће рукометаши Црвене звезде учествовати на турниру у Бањалуци и одиграће пријатељску утакмицу у Вараждину.

"Очекујем да ћемо спремно и у форми дочекати 10. септембар, када нас очекује први меч у Регионалној лиги", рекао је Перуничић.

Бивши играч скопског Вардара Божидар Надовеза нагласио је да никада не би дошао у екипу у коју не верује.

"Познајем играче, са некима играо заједно. Сигурно је да имају квалитет. Наше је сада само да радимо", рекао је Надовеза.

Бивши играч Црвене звезде Милан Вукас признао је да је мотив за његов повратак било учешће клуба у Регионалној лиги.

"Привукла ме је Регионална лига, у којој ћемо играти јаке утакмице у континуитету. Мислим да играчи који су дошли у Звезду нису направили грешку", рекао је Вукас.

Промоцији играча није присуствовао тренер Игор Бутулија, који се болестан вратио са јуниорског Светског првенства, где је водио репрезентацију Србије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 30. јун 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару