Читај ми!

Почела продаја улазница за ЕП

Улазнице за првенство Европе у рукомету, које ће бити одржано почетком идуће године у Србији, пуштене су у продају.

Председник Рукометног савеза Србије (РШ) Велибор Марјановић рекао је да је испоштован рок и процедура Европске рукометне федерације (ЕХФ) када је у питању организација великих спортских додгадјаја.

"Савез и 'Кард Сервис' су урадили велики посао око продаја карата и од данас се у Србији и Европи могу купити карте за ЕП. Позивамо све љубитеље рукомета да на време почну да купују улазнице, јер може да се деси да остану без њих уколико чекају последњи тренутак", рекао је Марјановић.

Он је упозорио да су многи савези већ почели са требовањем карата и апеловао на домаћу публику да на време крене са куповином, да се не би догодила ситуација да Србија игра у дворани "Пионир" пред 8.000 Данаца.

"Имајући у виду стандард наших градјана и у договору са ЕХФ-ом одлучили смо да карте буду нешто јефтиније, него што је то био случај на ранијим првенствима.То иде директно на уштрб прихода РШ, али жеља нам је била да дворане буду испуњене српским навјачима", рекао је Марјановић.

Он је додао да организација првенства Европе представља добру прилику да наша селекцији освоји неку од медаља и обезбеди пласман на Олимпијске игре.

Пакет улазница за прелиминарну рунду такмичења кошта од 2.000 до 15. 000 динара, док цена карата за другу фазу износи од 2.500 до 20.000 динара.

Пакети улазница за мечеве за пласман и за финале крећу се од 3.000 до 20.000 динара.

Улазнице су пуштене у продају шест месеци раније и сви који буду желели да уживо бодре репрезентацију Србије могу их набавити на свим продајним местима "Кард Сервиса", или путем Интернета (www.ticket.rs).

Из "Кард Сервиса" поручују да су улазнице штампане на специјалном папиру са више врста видљивих, али и невидљивих зашитита од фалсификовања.

Европско првенство у рукомету биће одржано од 15. до 29. јануара у Србији, а наша селекција се налази у групи А заједно са репрезентацијама Пољске, Данске и Словачке.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару