Читај ми!

Јуниори бољи од сениора

Мушка сениорска рукометна репрезентација Србије изгубила је данас у Новом Саду од Б тима наше земље са 34:30 (18:12) у првој утакмици последњег, трећег кола Трофеја Србије. Репрезентација Словеније освојила је Трофеј Србије пошто је у другој утакмици последњег, трећег кола у Новом Саду победила селекцију Норвешке са 39:25 (19:12).

Најслабију партију на Трофеју Србије изабраници селектора Веселина Вуковића пружили су у мечу последњег кола.

Иако су раније обезбедили тријумф на пријатељском турниру, репрезентативци Србије морали су да одиграју много боље против "другопозиваца", које је са клупе предводио селектор јуниора Игор Бутулија.

Данашња утакмица показала је да су наши најбољи рукометаши уморни од обавеза у управо завршеној клупској сезони и да немају довољно свежине која би им помогла да лакше преброде изазове у три меча за исто толико дана.

Други тим Србије оставио је много бољи утисак, а малобројну публику у "српској Атини" посебно је задовољио голман Страхиња Милић ,који је забележио чак 14 одбрана.

Успешни у нападу били су Добривоје Марковић и Драшко Ненадић, који су са по осам погодака изрешетали мрежу Вуковићевог тима.

У редовима домаћих нешто бољи од осталих били су Иван Станковић и Милан Ђукић са по шест голова. Првотимац Радничког из Крагујевца је током утакмице играо за оба тима, али је све погокте постигао у дресу А селекције.

Србија: Марјанац, Шешум 3, Вујин, Никчевић 3, Ристановић, Бојиновић, Рнић 2, Вучковић 2, Станковић 6, П. Ненадић 2, Марјановић, Бељански 5, Инђић 1, Ђукић 6.
Б тим Србије: Милић, Прибак 4, Пушица, Абаџић, Димитријевић 1, Марковић 8, Д. Ненадић 8, Милошевић, Ђукић, Виловски 2, Павић 4, Зеленовић 6, Маркез.
Седмерци: Србија 1(1), Б тим Србије 3(2).
Играч више: Србија 2, Б тим Србије 2 минута.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару