Читај ми!

Ревијални меч на Бањици

Рукометаши Партизана одиграће сутра у Београду у Спортском центру ''Вождовац'' на Бањици ревијалну утакмицу против репрезентације Супер рукометне лиге (СРЛ).

После ревијалне утакмице биће одигран меч репрезентација Србије ''плави'' - репрезентација Србије ''црвени'', а циљ манифестације је популаризација рукомета, зближавање клубова СРЛ и стварање позитивне рукометне атмосфере у Београду и Србији, пред Европско првенство које ће бити одржано у јануру наредне године.

Тренер селекције домаће лиге биће Владимир Драгићевић (Колубара), јер стратег Црвене звезде Игор Бутулија није могао да се одазове, због обавеза према јуниорској репрезентацији Србије.

Драгићевић је приликом одабира играча за селекцију домаће лиге консултовао селектора Веселина Вуковића и одлучио да позове следеће рукометаше:

Голмани: Коцић (Планинка), Кукобат (Југовић)

Лева крила: Цветиновић (Раднички), Илић (ПКБ)

Леви бекови: Мандић (Војводина), Лалић (Југовић)

Стредњи бекови: Митровић (Металопластика), Петковић (Наисус)

Десни бекови: Јошић (Југовић), Тица (Раднички)

Утакмица између РК "Партизан" и репрезентације СРЛ почеће у 17 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 21. јун 2024.
35° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије