Читај ми!

Тим за Трофеј Србије

Још једна прилика да се провери форма наших рикометаша. Репрезентација се окупља пред "Трофеј Србије". Селектор рукометне репрезентације Србије Веселин Вуковић одредио је играче за предстојеће припреме. Прва група играча окупиће се 7. јуна у Аранђеловцу, а друга 10. јуна у Старој Пазови.

"Трофеј Србије" одржаће се од 15. до 17. јуна, а учествоваће репрезентације Норвешке, Словеније и А и Б селекције Србије. Турнир ће послужити селектору и као припремни за предсатојеће Европско првенство које се наредне године одржава у Србији.

На списку селектора Вуковића за припреме у Аранђеловцу налазе се следећи играчи:
Драган Марјанац, Страхиња Милић, Иван Никчевић, Добривоје Марковић, Рајко Продановић, Митар Маркез, Алем Тоскић, Момир Илић, Момир Рнић, Петар Ђорђић, Ненад Вучковић, Младен Бојиновић, Жарко Шешум, Петар Ненадић, Марко Вујин, Иван Станковић, Немања Зеленовић, Бојан Бељановски, Урош Виловски.

Због повреда неће доћи Дарко Станић, Растко Стојковић, Никола Манојловић и Данимир Ћурковић.

У Старој Пазови ће тренирати: Радивоје Ристановић, Станко Абаџић, Филип Марјановић, Јожеф Холперт, Вељко Инђић, Ратко Николић, Александар Ђукић, Слободан Павић, Немања Прибак, Давид Рашић, Драшко Ненадић, Иван Димитријевић, Урош Митровић и Саво Мештер.

"Трофеј Србије" одржаће се од 15. до 17. јуна, а учествоваће репрезентације Норвешке, Словеније и А и Б селекције Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 21. јун 2024.
35° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије