Вуковићеви изабраници

Предстоји окупљање рукометаша. Мисија - Трофеј Србије. Селектор Вуковић је одредио играче на које рачуна за овај турнир. Играчи се окупљају 7. јуна, следе припреме, а турнир ће трајати од 15. до 17. јуна. Мечеви ће се играти у Београду и Новом Саду. Првог дана турнира биће обављен жреб за Европско првенство 2012. које се игра у Србији.

Трофеј Србије послужиће селектору да сагледа тренутну форму играча. Коначни  циљ су, наравно, припреме селекције за Европско првенство које се наредне године одржава у Србији. Жреб за ЕУРО 2012 биће одржан у "Бел Експо центру" у Београду 15. јуна, када ће бити познати сви учесници Првенства. 

Поред Француске, као званичног европског шампиона, репрезентација Србије се квалификовала на наредно Европско првенство као домаћин. Осталих 14 репрезентација - учесница, биће познато након завршетка квалификација, 12. јуна.

Селектор рукометне репрезентације Србије Веселин Вуковић одредио је данас 38 играча за предстојећи Трофеј Србије, који ће се одржати од 15. до 17. јуна у Београду и Новом Саду. На Трофеју Србије учествоваће Норвешка, А и Б репрезентација Словеније и А и Б селекције Србије.

Припреме репрезентације почеће 7. јуна, а на списку селектора Вуковића налазе се следећи играчи:

голмани: Дарко Станић, Драган Марјанац, Страхиња Милић, Радивоје Ристановић, Станко Абаџић,

лева крила: Иван Никчевић, Добривоје Марковић, Филип Марјановић, Јожеф Холперт,

десна крила: Рајко Продановић, Митар Маркез, Милош Костадиновић, Милан Ђукић, Слободан Павић,

бекови: Момир Илић, Момир Рнић, Давид Рашић, Петар Ђорђић, Данимир Ћурковић, Драшко Ненадић, Иван Димитријевић, Жарко

Шешум, Младен Бојиновић, Ненад Вучковић, Никола Манојловић, Петар Ненадић, Саво Мештер, Немања Прибак, Урош Митровић, Марко Вујин, Иван Станковић, Вукашин Рајковић, Немања Зеленовић, Драган Тубић,

пивотмени: Растко Стојковић, Алем Тоскић, Урош Виловски, Бојан Бељански.

Поред Француске, као званичног европског шампиона, репрезентација Србије се квалификовала на наредно Европско првенство као домаћин. Осталих 14 репрезентација - учесница, биће познато након завршетка квалификација, 12. јуна.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 19. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије