Победа и у Лисабону

Португалци су савладани у Београду. Предстоји реванш у Лисабону. Бенфика је савладана са шест разлике, притом су гости у последњем тренутку избегли убедљивији пораз. Црно-бели с правом желе тријумф и у реваншу и да на велика врата уђу у финале. Меч у Португалу игра се вечерас од 18.15 часова.

Тренер рукометаша Партизана Александар Брковић истакао је данас, уочи реванш утакмице полуфинала Челинџ купа против португалске Бенфике у Лисабону, да ће његови изабраници покушати да забележе још једну победу и да неће само бранити предност из првог меча. "Црно-бели" су 23. априла на домаћем терену савладали "орлове" са 36:30, а у одлучујућем окршају за пласман у финале Челинџ купа гостују Португалцима.

"Много тога у предстојећем окршају зависиће од наше одбране. Сматрам да у том сегменту игре имамо пуно простора за напредак у односу на меч који је одигран пре пет дана у Београду", оценио је Брковић.

Млади стручњак на клупи лидера на табели српског шампионата тврди да рукометаши и стручни штаб Партизана верују у своје могућности и додаје да би евентуални пласман у финале за црно-беле представљао "феноменални успех".

Александар Пилиповић, који игра на позицији левог крила, очекује тежак испит за наш трофејни клуб у главном граду Португала.

"Верујем да емо одиграти дисциплиновано, паметно и храбро и да ћемо забележити још један тријумф. Био би то велики успех за нашу екипу", рекао је 25-годишњи Пилиповић.

Десно крило Милош Костадиновић оценио је да су његови саиграчи и он "релативно лако" стигли до победе у мечу који је одигран на "Бањици".

"На гостујућем терену биће далеко теже, али се надам да можемо да их надиграмо и у Лисабону", закључио је Костадиновић.

Утакмица Бенфика - Партизан игра се од 18.15 часова у дворани "Павлијао" у Лисабону, а судиће Буаш и Мејер (Швајцарска).

 Повратак у Београд је заказан за 2. мај у касним вечерњим часовима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 19. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије