Звезда стала на 7 разлике

Рукометаши Црвене Звезде били су на корак до пласмана у наредно коло Купа ЕХФ, пошто су у реваншу 3. кола победили у Шумицама Краснодар са 35:28 (17:12). Ипак, недостајао је само један гол, јер је противник у првој утакмици славио са 8 разлике.

У првој утакмици трећег кола Купа ЕХФ за рукометаше, Црвена звезда је на гостовању у Краснодару изгубила од руског представника СКИФ Краснодар резултатом 38:30, иако су наши рукометаши на полувремену водили са три гола разлике, резултатом 20:17.

Тренер Бутулија обећао је да ће његови рукометаши пружити свој максимум како би пре свега оправдали и осветлали образ клуба за који имају прилику да наступају. Ипак, биће веома тешко достићи чак осам поена предности, коју руска екипа има пред овај меч.

Ипак, Црвена звезда је водила чак са 10:1 на почетку утакмице, али су рукометаши СКИФ Краснодара успели да поправе утисак и смање предност до краја полувремена. На одмор се отишло при резултату 17:12.

У другом полувремену Звезда је стално била на корак до жељеног резултата, али је утакмица завршена резултатом 35:28. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи