Ивић тренер Јагодине

Управа женског Рукометног клуба Јагодина изабрала је данас Зорана Ивића за новог тренера екипе која се такмичи у Суперлиги Србије.

Играчку и тренерску каријеру Ивић је и почео у Јагодини, а 1993. године је са тадашњим рукометашицама "Металке" освојио национални куп.

Тренирао је Обилић из Приштине, Црвену Звезду и Партизан из Београда, Железничар из Ниша, Будућност из Подгорице и Верију из Грчке, као и мушку и женску репрезентацију Србије.

Ивић је за тренера постављен пред премијерни наступ рукометашица Јагодине у Челинџ купу ЕХФ.

"Обавеза ми је да рукометашицама Јагодине помогнем да у премијери у европском такмичењу оправдају указано поверење. Направљен је први корак и договорени су циљеви клуба у наредном периоду", рекао је Ивић и додао да ће уз неколико појачања на кључним позицијама и помоћ домаћих рукометашица формирати "моћну екипу".

Како тврди, играчице ће на сваком мечу "дати све од себе", и ни са једног терена се неће вратити "погнуте главе".

"Присталица сам систематског и континуираног рада који једини даје резултате. Очекујем да публика и град подрже рукометашице и њихов циљ - надметање са најбољим екипама Европе", закључио је Ивић.

Управа клуба је, такође, саопштила да је једна од најбољих играчица у Суперлиги средњи бек Врњачке Бање Марина Живковић потписала уговор са Јагодином.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи