Читај ми!

Вујовић прекинуо сарадњу с Нексеом, а потом добио казну од Хрватског рукометног савеза

Рукометном тренеру Веселину Вујовићу изречена је дисциплинска мера забране обављања тренерског посла у трајању од три месеца у Хрватској. Вујовић је прекинуо сарадњу с Нексеом, после пораза против Пореча, а тим ће у наставку сезоне водити досадашњи помоћник Крешо Иванковић.

Дисциплински судија Хрватског рукометног савеза Срећко Илић донео је одлуке о казнама након инцидента у Нашицама на мечу Нексеа и Загреба.

Због инцидента на мечу Нексеа и Загреба кажњени су рукометаш Нексеа Марко Безјак, забраном играња рукомета у трајању од 12 месеци, Андраж Велкаврх, забраном играња на четири месеца. Кажњен је и клуб с 4.000 евра.

Утакмица петог кола Премијер лиге Хрватске прекинута је у последњем минуту првог полувремена при вођству Загреба 16:9. Инцидент се догодио јер су рукометаши и стучни штаб Нексеа били незадовољни суђењем. Вујовић протествовао код делегата Анта Јосића због одлуке судије да поништи десети гол Нексеа.

До прекида је дошло након што је Марко Брезјак ударио раменом у леђа делегата утакмице Анта Јосића. Утакмица је након тога прекинута и регистрована победом Загреба 10:0.

Рукометни савез Хрватске навео је да клуб, играчи и тренер могу поднети жалбу на дисциплинске одлуке.

Управа Нексеа и тренер Веселин Вујовић донели су одлуку о прекиду сарадње после ремија са Поречом, јер како се наводи у саопштењу клуба, није постигнут циљ због кога је тренер дошао. Нексе се тренутно налази на другом месту Премијер лиге Хрватске са 10 бодова, има шест мање од првопласираног Загреба.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво