Цупара: Осећам да људи желе да се рукомет врати у Србију

Голман репрезентације Србије у рукомету Владимир Цупара био је гост Јутарњег програма РТС-а у ком је рекао да екипа осећа да људи желе да се популарност рукомета врати у Србију.

Голман репрезентације Србије у рукомету због повреде није са репрезетацијом која од 16:45 у Бергену игра други меч против Норвешке па је искористио прилику да гостује у Јутарњем програму где је рекао да верује да ће доћи треунутак у ком ће репрезентација обрадовати нацију.

"Осећамо још од победе над Француском у Зрењанину да људи желе да се рукомет врати у Србију, да правимо добре резултате, да се радују нашем успеху. Верујте ми да се трудимо и на свако окупљање долазимо са намером да направимо корак више и да обрадујемо наш народ", изјавио је Цупара.

Голман Србије истиче да у тиму влада велико заједништво и дружење.

"Познајемо једни друге одавно, коцкице су нам се сложиле, дружимо и ван окупљања репрезентације. Летос смо се за време одмора сви скупили у једној викендици да прославимо живот, јер још нисмо направили велики успех, али верујемо да ће доћи тренутак у ком ћемо обрадовати целу нацију", рекао је голман репрезентације.

Цупара истиче да репрезентација у Бергему иде на победу јер је победа у Новом Саду показала да је то могуће.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво