Читај ми!

Хиљаде навијача на дочеку рукометаша Вардара

Неколико хиљада навијача дочекало је рукометаше Вардара на централном тргу у Скопљу, после повратка из Келна где су освојили титулу шампиона Европе.

Пре уласка на централни градски трг, рукометаши Вардара су прошли кроз тријумфалну капију "Порта Македонија". Рукометаши су на Тргу Македоније дочекани овацијама.

Европски рукометни шампиони су у 11.15 слетели на скопски аеродром "Александар Велики", одакле су до центра града стигли отвореним туристичким аутобусом у бојама клуба, а уз пут су их на прилазу граду поздрављали бројни грађани окупљени око ауто-пута и по мостовима.
Рукометаши су истакли да је њихова победа на у Лиги шампиона резултат тимског рада и међусобног пријатељства.

"Ово је све нормално. Ово је све нормално", рекао је за медије српски рукометаш Мијајло Марсенић током вожне аутобусом на питање како му изгледа дочек одушевљених грађана.

Током припрема за дочек рукометаша, на Тргу Македоније десио се мањи инцидент, када је у близини бине за дочек камион предњим точковима пропао кроз земљу, односно шахт "партерне фонтане".

Трофеј је из авиона изнео српски рукометаш Илија Абутовић. "Ово смо чекали неколико година, осећај не невероватан. Било је тешко, имали смо моћне противнике, као што су Барселона и ПСЖ, али смо заслужили трофеј. Вардар има велико срце", рекао је видно узбуђен Абутовић.

Организатор игре Вардара Лука Циндрић оценио је да освојена титула европског шампиона представља оргроман успех за рукомет и спорт у Македонији.

На аеродрому су рукометаше, заједно са грађанима, дочекали председник рукометне федерације Македоније Живко Мукаетов, градоначелник Скопља Коце Трајановски и директор Агенције за спорт и младе Марјан Спасески.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 05. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару