Французи прејаки за рукометаше Србије

Србија - Француска 26:36 (крај). Против Пољске су несрећно поражени, али против Француза рукометаши Србије нису имали превише шанси, па су доживели пораз од 36:26, други на Европском шампионату у Кракову. Меч одлуке за пласман у другу рунду "орлови" ће играти у уторак против Македоније.

Против Пољске су несрећно поражени, али против Француза рукометаши Србије нису имали превише шанси, па су доживели пораз од 36:26, други на Европском шампионату у Кракову. Меч одлуке за пласман у другу рунду "орлови" ће играти против Македоније.

Иако су у првом полувремену били и више него равноправан ривал, и неколико пута пропустили прилику да дођу до изједначења, рукометаши Србије те шансе нису искористили, па су "триколори" на одмор отишли са три гола предности - 19:16.

Наставак меча је донео још бољу игру сјајних Француза, па је предност константно расла.

На другој страни, изабраници Дејана Перића као да су изгубили снагу, а потом и наду у повољан резултат.

На крају, и више него заслужена победа екипе Клода Онесте од 36:26, што им је други тријумф на ЕП, док ће наши рукометаши, који су претпрели и други пораз, шансу за пролаз у наредну рунду тражити у мечу против комшија из Македоније. Тај меч се игра у уторак од 18.15.

Најефикаснији актер меча био је Нојокас са 8 голова, док је бољи од осталих у српском тиму био Жарко Шешум са седам погодака.

Ток меча: 

19.45 - Крај меча, победа Француске над Србијом од 36:26. 

19.27 - Још петнаест минута до краја сусрета, Француска и даље води портив Србије - 27:21. 

18.50 - Полувреме, Србија - Француска 16:19. 

18.31 - На половини првог полувремена "триколори" имају три гола више - 10:7. 

18.15 - Почео је меч, први напад за српски тим. нашем Другом програму.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 06. август 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару