Читај ми!

"Сребрне даме" зову Краљевчане на спектакл

У бараж утакмици за учешће на Светском првенству у рукомету у Данској крајем године, рукометашице националне селекције играју против репрезентације Руминије у новој краљевачкој Хали спортова 6. јуна од 18.00 часова.

Улазнице по цени од 200 динара су у продаји,а обезбеђен је и директан пренос на РТС-у. Уједно,ово је позив за љубитеље спорта да дођу и бодре наше рукометашице на путу ка Светском првенству.

Подмлађена женска рукометна репрезентација Србије, добро је уиграна након припрема у Врњачкој бањи и у Краљеву. Рукометашице ће покушати да остваре што бољи резултат на домаћем терену.

"Ми ћемо дати све од себе и пружити свој максимум, и надамо се добром резултату", рекла је Кристина Лишчевић.

"Позвала бих публику да дође у што већем броју у краљевачку халу спортова, како би нам бодрењем са трибина помогла да победимо ту важну утакмицу, а ми ћемо показати да то можемо", рекла је Јелена Живковић.

"Имали смо доста времена у Врњачкој Бањи да се припремимо за ове две предстојеће утакмице, изјавила је капитен женске рукометне репрезентације Јелена Поповић. Она je још додала да је њихов задатак да дају максимум, да се боре и да победе.

Селектор Саша Бошковић верује да ће рукометашице бити достојан противник јаким Румункама.

"Мислим да можемо сваку утакмицу да добијемо, само је питање приступа, и оно што ја тражим јесте да будемо стрпљиви, стрпљиви и само стрпљиви", рекао је селектор репрезентације. Он је додао и да ће свака лопта одлучивати утакмицу, јер се укупно игра 120 минута. Селектор још каже да му је драго да први пут играју у Краљеву, нада се да ће не само Краљевчани већ и читав регион доћи и да ће бити задовољни игром наших репрезентативки.

Рукометашице су у петак имале последњу проверу уочи прве бараж утакмице са селекциом Румуније. Утакмица се игра у новој краљевачкој Хали спортова 6. јуна од 18 сати. Још увек могу да се купе улазнице по симболичној цени од 200 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 07. август 2024.
18° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару