Читај ми!

Перић: Нема оправдања за овакав пораз

Селектор рукометне репрезентације Србије Дејан Перић рекао је да нема оправдања за његову екипу након убедљивог пораза од Исланда у трећем колу квалификација за Европско првенство. Србија ће у недељу од 19 сати, у нишкој хали 'Чаир', дочекати Исланд у утакмици четвртог кола Групе четири квалификација за Европско првенство.

Србија је синоћ изгубила у Рејкјавику од Исланда са 22:38 (10:16) у трећем колу Групе четири квалификација за Европско првенство.

"Губимо и побеђујемо као тим. Са промашеним зицерима и техничким грешкама смо отворили меч и недопустиво много голова добили из контранапада. У припреми за наредну утакмицу свако од нас треба прво да пође од себе. Нисмо имали мир у нападу, јер смо имали много техничких грешака и нисмо доиграли агресивно у одбрани. Данас смо заслужено изгубили великом разликом", рекао је Перић, а преноси Рукометни савез Србије.

Перић је казао да ће Србија у реванш утакмици у Нишу ићи на победу. 

"Пред нама је реванш меч за три дана где ћемо учинити све да одиграмо квалитетније да дођемо до победе. Верујем у екипу и момке и урадићу све да наша игра буде ангажованија и да се у Нишу реванширамо Исланђанима", казао је Перић.

Капитен репрезентације Момир Илић казао је да очекује тежак реванш у Нишу. 

"Ниста, једноставно, није функционисало. Пуно техничких гресака где су нас 'исконтрирали' и постигли пуно 'лаких голова'. Међутим, свакако да ништа није завршено, очекује нас реванш у Нишу у којем цемо свакако ићи на победу", рекао је Илић.

Србија је тако забележила први пораз у квалификацијама, у којима је у Групи четири прва на табели четири бода, колико има и Исланд.

Србија ће у недељу од 19 сати, у нишкој хали 'Чаир', дочекати Исланд у утакмици четвртог кола Групе четири квалификација за Европско првенство.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 07. август 2024.
20° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару