Читај ми!

Перић: Идемо на победу против Исланда

Селектор рукометне репрезентације Србије Дејан Перић рекао је да се нада победи над Исландом у квалификацијама за Европско првенство 2016. године.

"Идемо да изборимо најбољи пласман и идемо на победу. Размишљамо само о резултату који ће да нас доведе до тога. Играмо са једном репрезентацијом која има високи рејтинг, која ће се сигурно потрудити да у овим квалификацијама избори учешће на Европском првенству", рекао је Перић.

"Сигурно је да ће на свом терену урадити све да изборе позитиван резултат. Ми се за ову прву утакмицу припремамо као да је она једна једина, док реванш у Нишу долази после", додао је он. Због повреде пете уместо Ивана Никчевића наступиће Филип Марјановић.

Рукометаши Србије окупили су се у београдском Хотелу Ин уочи утакмица у квалфикацијама за Европско првенство. Пивотмен репрезентације Србије Петар Ђорђић рекао је да је срећан због повратка у национални тим и додаје да очекује неизвестне утакмице с Исландом.

"Имам велику жељу да учиним нешто добро у репрезентацији, да одиграмо добро и имамо успеха у утакмицама које нас очекују. Исланд је врхунска екипа, већ дуго су у врху рукомета. Мислим да наша репрезентација има доста квалитета, добре појединце и да имамо доброг селектора који ће све учинити да успемо што бољи резултат да остваримо", казао је 24-годишњи Ђорђић.

Србија у Групи четири, после два одиграна кола, заузима прво место са максималним учинком, док је Исланд други са по једном победом и поразом. Утакмица трећег кола Групе четири између Исланда и Србије играће се у среду од 21.30 у Рејкјавику, а у недељу 3. маја изабраници Дејана Перића угостиће Исланд у Нишу.

Европско првенство у Пољској одржаће се од 17. до 31. јануара 2016. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 07. август 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару