Читај ми!

Партизан, време је за победу

Рукометаши Партизана су пред новим изазовом у Лиги шампиона. Спремни су да коначно осете сласт победе. Тренер рукометаша Партизана Александар Брковић верује да ће екипа "дати све од себе" против шпанског Адемар Леона да освоји прве бодове у Лиги шампиона. Меч се игра у недељу, у хали Пионир са почетком у 19.00 часова.

 Црно бели са пуно мотива дочекују недељни меч. Желе да докажу свој квалитет и спремни су да пруже максимум како би стигли до циља - прве победе у Лиги шампиона. Партизан ће у недељу у 19.00 у београдском "Пиониру" играти са Адемар Леоном у 7. колу такмичења у Групи Д Лиге шампиона.

"Адемар игра одлично. Тренутно је трећи у шпанском првенству. Ми ћемо играти ослабљени, али са истим амбицијама као и до сада, да дамо све од себе", рекао је Брковић на конференцији за новинаре. Према његовим речима, Партизан није освојио ове сезоне бодове у Лиги шампиона, али се труди да игра "своју игру" и да стекне што више искуства.

"У односу на први дуел, имају два нова играча - Керуа и Кабањаса. Ми ћемо бити лишени помоћи Милоша Милинића, који већ две недеље не тренира због болести. Даћемо све од себе да се што боље представимо љубитељима рукомета. Жао ми је што људи не препознају жељу наших момака... али шта да радимо. Треба да се потрудимо да доживимо атмосферу у 'Пиониру' као што је имају кошаркаши Партизана", рекао је Брковић.

Голман црно-белих Дејан Васић оценио је да је екипа "после дуго времена" имала целу недељу да се спреми за наредног противника. "Надам се да смо се спремили и да можемо да изађемо и победимо. Зашто да не? Сада имамо мало више искуства у Лиги шампиона", рекао је Васић.

Рукометаш Партизана Милош Костадиновић оценио је да његовој екипи предстоји тешка утакмица. "Сигурно је да ћемо дати 100, 120 одсто. Очекујем још једну нашу добру утакмицу. Позивам навијаче да дођу у још већем броју и да нас подрже", рекао је Костадиновић.

Директор Партизана Александар Благојевић нагласио је да је меч са Адемаром последњи у овом делу сезоне Лиге шампиона.

"Састаћемо се с екипом с којом смо већ добро одиграли у Шпанији. Немамо притисак да морамо да победимо, јер знамо какве су нам могућности у овом такмичењу. Желимо да покажемо да можемо да се носимо са најбољим екипама из Европе", рекао је Благојевић.

Он је додао да је противник "врло атрактиван" и има шта да покаже, и позвао публику да у што већем броју дође у "Пионир" и подржи црно-беле.

Партизан после шест кола заузима последње, шесто место у Групи Д, без бодова, док је Адемар трећи са три победе и једном нерешеном утакмицом.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару