Томићевић: Драго ми је да смо усрећили људе у Србији

Српски кајакаш Марко Томићевић, освајач сребрне емдаље на Олимпијским играма заједно са Миленком Зорићем, изјавико је да је пресрећан што су успели да усреће људе у Србији.

"За мене је ово велико искуство, нисам имао прилике да будем овако дочекан. Урадили смо све да учинем људе у Србији срећним, драго ми је да сам био део свега тога. Феноменалан дочек, кајак је мали спорт, јако леп осећај. Вратили смо се из Лондона са деветим местом и за мене је ово највећи успех", рекао је Томићевић на конференцији за медије на аеродрому Никола Тесла.

Тренер Мирослав Алексић подсетио је да је ово прва медаља за српски кајак после 32 године.

"То нас све чини срећним, али то нам ставља и обавезу. Већ почињу припреме за Токио. Могли смо до злата, али је и сребро сјајан успех. Пре осам година у Пекингу нисмо имали ниједног представника, у Лондону смо имали бројну, али неискусну екипу, док смо у Рио отишли спремни. Могли смо да освојимо бар још једну, пре свих Новаковић и Грујић у двоседу", поручио је Алексић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 21. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије