Читај ми!

Дан 16. у Рију: Кошаркаши Србије освојили сребро

Кошаркаши Србије освојили су сребрну медаљу на Играма у Рију пошто су у финалу поражени од репрезентације САД 66:96. Анђелко Ристичевић 119. у маратону. Лајв стрим и лајв блог на Интернет порталу, директни преноси на програмима РТС-а.

22.50 - Кошаркашака репрезентација Србије освојила је сребрну медаљу на Олимпијским играма у Рију, пошто је у финалу поражена у дуелу са селекцијом САД са 96:66 (19:15, 33:14, 27:14, 17:23).

Бронзану медаљу освојила је Шпанија, која је у мечу за треће место савладала Аустралију са 89:88.

17.10 - Српски атлетичар Анђелко Ристичевић завршио је маратон на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру на 119. месту.

Ристичевић је трку завршио временом два сата, 30 минута и 17 секунди. Он је 21 минут и 33 секунде био спорији од првопласираног.

Златну медаљу освојио је Елиот Кипчоге из Кеније, који је стазу претрчао за два сата, осам минута и 44 секунде.

15.04 - Српски маратонац Анђелко Ристичевић имао је пролазно време 34.42 на десетом километру маратона.

14.31 - Стартовала је маратонска трка на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру у којој учествује и репрезентативац Србије Анђелко Ристичевић. У Рију пада киша што неће баш погодовати 155-ици маратонаца који ће у последњој дисциплини игара претрчати 42 километара и 195 метара.  

Српски маратонац Анђелко Ристичевић отвара шеснаести такмичарски дан у Рио де Жанеиру у 14.30, стартом трке у мушком маратону.

Кошаркаши Србије на дуел са САД излазе у 20.45 у финалној борби кошаркашког турнира.

Тим САД се сматра фаворитом јер су славили у утакмици групне фазе такмићења, али у тиму Србије су уверени да је дошао прави час за реванш и стављање круне на најуспешњију олимпијску серију српских колективних спортова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару